Service- en Informatiepunt

Ons service- en informatiepunt is gevestigd in woon-zorgcomplex
’t Waellant
Ooievaar 10

2957 NH
Nieuw Lekkerland
U vindt ons direct ná de ingang aan de rechterkant.

Hier kunt u o.a. terecht voor:

-vragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn
-mantelzorgondersteuning
-informatie over maaltijdservice
-aanvragen van personenalarmering
-aanvragen van vrijwilligersvervoer
-aanmelden deelname activiteiten etc.

Wij zijn dagelijks telefonisch te bereiken tussen 9.00 uur – 12.00 uur: telefoon 0184-689360

scootmobiel info dag

Voor de Scootmobiel bezitters van NIEUW-LEKKERLAND en KINDERDIJK wordt er op 12 juni 2018 een Scootmobiel Informatiedag gehouden. Klik hier voor meer info.

Ontknoping biljartcompetitie Biljartvereniging 't Waellant

Ontknoping biljartcompetitie Biljartvereniging 't Waellant. Voor foto's klik hier

Spreekuren vrijwilligerscoördinatoren

Ook in de 1e helft van 2018 zullen de vrijwilligerscoördinatoren op 4 locaties in Molenwaard inloop spreekuren houden. Wilt u informatie over het doen van vrijwilligerswerk? Of denkt u dat een vrijwilliger iets voor u zou kunnen betekenen? Kom dan gerust eens binnenlopen bij het spreekuur!

De L. & N. Smit's Stichting organiseert computercursussen voor ouderen in Nieuw-Lekkerland. Voor assistentie en eventuele uitbreiding van de computeractiviteiten zoeken we een gemotiveerde vrijwilliger! Iets voor u? Klik hier voor meer informatie